U trendu

Iliev: Leonarda mnogi žele, cenim Škuletića i Jovanovića

Sportski direktor Ivica Iliev nije mogao da kaže da li će Leonardo da Silva Souza ostati među crno-belima za napad na Ligu šampiona zbog velikog interesovanja evropskih klubova, ali poručio da ima spreman plan za letnji prelazni rok.

Prema pisanju grčkih medija PAOK želi da aktivira otkupnu klauzulu od 2,5 miliona evra za odličnog Brazilca i sruši klupski rekord u visini transfera.

„Pisalo se mnogo ove godine oko Leonada, ne bih previše ulazio oko interesovanja PAOK-a jer zvaničnu ponudu nismo dobili. Činjenica je da ga želi PAOK, ali i mnogi klubovi iz najjačih liga Evrope. Da li će da ostane Leonardo u kvalifikacijama za Ligu šampiona? Ne volim da kalkulišem…“, rekao je Iliev Tanjugu.

On je ostao „zakopčan“ i po pitanju dolazaka posle priča da je Partizan u pregovorima sa dvojicom povratnika Petrom Škuletićem i Markom Jovanovićem.

„Veoma cenim Škuletića i Jovanovića, volim sve naše naše igrače. Ipak, to ne znači da će to doći u Partizan, dosta igrača će se provlačiti kroz medije, a neko od tih će verovatno doći. Svesni smo da otkad sam sportski direktor Partizana novinari imaju mali procenat pogođenih transfera“, uz osmeh je rekao Iliev.

Iliev, čiji su se potezi oko transfera isplatili Partizanu (Leonardo, Everton, Ostojić, Janković…), veruje da će i predstojećeg leta biti uspešan.

„Imamo plan i naše želje, radimo u miru… Radim na tome da svaki sledeći prelazni rok bude bolji, svi igrači koji su došli imaju kvalitet, ali dosta toga zavisi kako će da se aklimatizuju na grad i veliki klub kakav je Partizan“.

Kako je naglasio, u klubu se niko nije opustio posle osvajanje 27. šampionske titule prvaka Srbije.

„Lepa atmosfera je u klubu, ali smo čvrsto smo na zemlji. Partrizan je veliki klub, dan ili dva se slave uspesi i onda se radi kao pre toga. Već nas očekuje finale Kupa, pa Evropa i nemamo vremena za veliko slavlje. Takva je sudbina velikih klubova“, zaključio je Iliev.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar