U trendu

Ivanović zvanično u Zenitu: Nastavljam na visokom nivou

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović danas je zvanično zadužio opremu Zenita iz Sankt Petersburga i poručio da je veoma motivisan da nastavi da igra na visokom nivou.

Ivanović je promovisan u ruskom klubu rečima da je „stigao jedan od najboljih defanzivaca Evrope“ nakon potpisa dvoipogodišnjeg ugovora, sa opcijom na još jednu sezonu.

„Veoma sam zadovoljan što sam došao u tako veliki klub, nadam se da ćemo zajedno biti uspešni. Iskreno, nisam dugo razmišljao jer sam imao veliku želju da se vratim u Rusiju. Motivisan sam i želim da nastavim da igram na visokom niovu“, rekao je Ivanović za sajt Zenita.

On dodao da mu nije bitno da li će u novom timu igrati na poziciji desnog beka ili štopera.

„Najvažnije mi je da budem na terenu. Jednako dobro se osećam na oba mesta u odbrani. Takve stvari su na treneru da odluči“, poručio je Ivanović.

Prema njegovim rečima veliki je ljubitelj košarke i zna da je srpski plejmejker Stefan Marković član košarkaške sekcije Zenita.

„Znam da Zenit ima i jak košarkaški tim, želim im da budu uspešni kao i mi“, zaključio je Ivanović.

Ivanović je zbog poziva Zenita odlučio da napusti Čelsi posle devet godina, gde je dao veliki doprinos u osvojanju dve titule Premijer lige, Lige šampiona i Lige Evrope.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.