U trendu

KK Crvena zvezda odgovorila „ambicioznom pojedincu“…

BEOGRAD – Uvertira za majstoricu polufinalne serije plej-ofa ABA lige između košarkaša Crvene zvezde i Partizana, kao i prethodnih godina, su saopštenja.

Nakon što se juče oglasila Zvezda sa pitanjem o propustima u organizaciji drugog meča, danas je prvo ragovao predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, a potom opet Zvezda…

„KK Crvena zvezda nije dobio odgovor na pitanja ko je doveo utakmicu plej-ofa do atmosfere linča za njene igrače i stručni šta. Ali je dobio odgovor ko je „ambiciozni pojedinac“. Nismo dobili odgovor na prostački transparent, na „specijalce“ pored klupe iz raznih prigradskih naselja i sa splavova, kako i zašto su delegacija i igrači KK Crvena zvezda bili na ivici linča u utakmici koju je organizovao KK Partizan NIS kao klub?
Ko je bacao topovske udare, kovanice, baterije, petarde, ključeve na igrače i klupu Crvene zvezde?“, navode između ostalog sa Malog Kalemegdana.

Iz Zvezde poručuje da je poređenje prvog čoveka crno-belih sa legendama poput Dragana Džajića ili Zorana Slavnića, još jedan pokušaj ambicioznog pojedinca da sebi podigne društveni status.

„Možda bi bilo bolje da objasni u kakvim je odnosima sa „svojim“ FK i zašto je sedište KK Partizan izmešteno iz prostorija SD Partizan u Humskoj 1, prvi put u istoriji, posle 73 godine?“, ističe se između ostalog u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.