U trendu

Kompanija „Elektromontaža“ i još dva sponzora uz odbojkaše R

KRALJEVO – Kompanija „Elektromontaža“ d.o.o. Kraljevo, zatim firma „VS Energy DOO“ i hotel „Fontana“ iz Vrnjacke Banje novi su sponzori odbojkaša Ribnice, povratnika u Superligu Srbije.

Ugovori su svečano potpisani danas u Gradskoj Upravi u Kraljevu, a prisustvovali su gradonačelnik Predrag Terzić, vlasnik kompanije „Elektromontaža“ d.o.o. Kraljevo Dragoljub Zbiljići direktor Zoran Stanković, direktor firme „VS Energy DOO“ Miloš Pandrc i direktor hotela „Fontana“ Đorde Makuljević.

„Prrthodna takmičarska sezona bila je jedna od najuspešnijih za kraljevački kolektivni sport. Naši fudbaleri su se plasirali u Prvu ligu Srbije, košarkaši u KLS, a naši odbojkaši u najviši rang takmičenja. I kao što prilici klubu koji je osvojio Kup nekadašnje Jugoslavije najbolji dolaze kod najboljih. Očekujem da ćemo svi zajedno, grad koji pomaže OK i tri društveno odgovorne kompanije, osvajati poene i pomoći da Ribnica postane stabilan prvoligaš“, rekao je gradonacelnik Terzić.

Direktor „Elektromontaže“ Zoran Stanković istakao je da društvena odgovornost jedne firme nije, niti sme da bude samo deo promotivne strategije, vec široko prihvaćena etička norma kojom se svakodnevno rukovodimo.

„Mogućnosti svakog od nas su različite, ali nam opšte dobro mora biti jedinstveni cilj. Na taj način ucinićemo da i najmanji koraci vremenom postanu učljiva blagodet zajednice, a na radost nas koji smo imali mogućnost i privilegiju da budemo deo plemenitih inicijativa“, rekao je Stanković.

U ime Odbojkaškog kluba Ribnica potpisivanju ugovora prisustvovala je predsednica kluba Jelena Antonijević, predsednik Skupštine Stojan Paunović, trener Milan Simojlović i kapiten Ivan Todorović.

„Današnje potpisivanje ugovora je dokaz da nova Uprava ide ka putu uspeha, a siguran sam da ćemo uz pomoć ove tri firme lakše ostvariti ciljeve. Posebno se zahvaljujem gospodinu Dragoljubu Zbiljiću i siguran sam da ćemo njegovo poverenje opravdati“, izjavila je predsednica Antonijević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.