U trendu

Krunić pred Javor: Samo pobeda nam odgovara

NIŠ – Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić rekao je da je eliminacija iz Evrope ostavila posledice na njegov tim, ali da se nada da će u Superligi krenuti niz pobeda već od susreta sa Javorom u Nišu.

„Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu. U prošlom kolu smo poraženi od Crvene zvezde i moramo da se što pre vratimo na pobednički put. Ispadanje od Flore u Ligi Evrope ostavilo je velike psihičke poslednice na nas, pre svega zbog odgovornosti prema klubu i ljudima koji ga vode, a koji su nam sve dali i omogućili vrhunske uslove za rad“, rekao Krunić na konferenciji za medije u Nišu.

On je izjavio je eliminacija od Eštonaca i dalje sve boli, ali da ekipa mora da se okrene Superligi.

„Čeka nas Javor, tradicionalno neugodan rival za sve timove u ovoj ligi. Do sada je odigrao samo jednu utakmicu u prvenstvu, izgubio je u gostima od Zvezde 2:0 i gledajući taj meč stekao sam utisak da se radi o veoma disciplinovanoj ekipi. Organizovano se brani i pokušava da protivnika ugrozi iz kontri. Ovaj meč dočekujemo spremni i svesni da nam nijedan drugi rezultat osim pobede ne odgovara. Igramo pred našom publikom, imaćemo sigurno lepu podršku sa tribina i sve preduslove da odigramo dobro i osvojimo tri boda“.

Krunić je najavio napadačku igru, uz maksimalno ozbiljan pristup i bez potcenjivanja Javora.

Utakmica 3. kola Superlige Radnički – Javor igra se sutra od 20 sati na stadionu Čair.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.