Mekinro: Marej nema šanse pored Đokovića

Novak ima daleko bolji skor u međusobnim duelima i mnogo više iskustva u velikim mečevima i zbog toga verujem da ima mnogo više šansi da meč završi onako kako on želi, kaže Džon Mekinro.

Foto: twitter.com/AliWalker24

Foto: twitter.com/AliWalker24

Legendarni američki teniser Džon Mekinro je jedan od retkih iz “belog sport”, koji u Londonu očekuje povratak Novaka Đokovića na čelo ATP liste.

Novak ima daleko bolji skor u međusobnim duelima i mnogo više iskustva u velikim mečevima i zbog toga verujem da ima mnogo više šansi da meč završi onako kako on želi, ukoliko izađu na teren u nedeljnom finalu. Međutim Marej je uradio mnogo dobrih stvari da bi došao u ovu poziciju, poslednjih šest meseci igra najbolji tenis i ukoliko postoji pravi trenutak da napravi korak napred to je onda ovaj meč sa Đokovićem, rekao je Džon Mekinro za “Bi-bi-si”.

Ruku na srce Mekinro je izneo pohvale na račun Mareja, koji je mnogo napredaovao u polednjih godinu dana.

– Marej je veoma strpljiv i uporan, napredovao je, što je prilično teško posle toliko neuspeha u duelima sa trojicom ili četvoricom najboljih igrača svih vremena. Zbog toga je ovaj duel meni još zanimljiviji i zaista se nadam da će do njega doći u polufinalu ili finalu, dodao je Mekinro, a prenose mediji.

Ostavite komentar

Ostavite komentar