Nikodijević: Zvezda u LŠ velika promocija Beograda

Nikodijević: Zvezdino učešće u Ligi šampiona velika promocija Beograda BEOGRAD – Predsednik skupštine Beograda Nikola Nikodijević izjavio je da je učšće Crvene zvezde u Ligi šampiona velika promocija glavnog grada koja se ne može izmeriti novcem.

„Učešće Crvene zvezde u Ligi šampiona doneće velike benifite za Beograd. Liga šampiona je odlična prilika za promociju prestonice Srbije. Ovo je najveće klupsko takmičenje na planeti, televizijski prenosi idu u sve zemlje sveta, postoje specijalne emisije o Beogradu. Takve reklame ne mogu se izmeriti novcem“ rekao je Nikodijević za TV Prva.

Kako je naveo, pored toga, u Beograd će doći veliki broj stranih turista, navijača Pari Sen Žermena, Napolija i Liverpula, a tradicionalni dolazi i veliki broj Zvezdinih navijača koji žive u zemljama regiona.

Nikodijević je podsetio da je Beograd poslednjih godina bio odličan domaćin velikim takmičenjima u vaterpolu, košarci, odbojci, futsalu, a da neće biti problema i za spektakl kakvav je Liga šampiona.

„Ove tri utakmice sigurno će proći u najboljem redu. Siguran sam da će ljudi koji dođu u Beograd, poneti najbolje utiske. Nadam se da će Liga šampiona još dugo da se igra u prestonici Srbije“, zaključio je Nikodijević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.