U trendu

Ovakvu Federerovu izjavu o Novaku niko nije očekivao

Naš najbolji teniser Novak Đoković posle osvajanja mastersa u Sinsinatiju ušao je u istoriju ovog sporta, a do trofeja u Ohaju došao je pobedom nad Rodžerom Federerom sa 6:4, 6:4. Švajcarac je Noletu odmah odao priznanje, da bi nekoliko dana kasnije ponovo izrekao niz hvalospeva na račun velikog rivala.

Drugi teniser na ATP listi nije krio da mu je drago što je Đoković ponovo u vrhu, a takva izjava je za mnoge ljubitelje „belog sporta“ bila istinsko iznenađenje, prenose sportski mediji.

– Svi smo srećni što je Novak ponovo visoko rangiran jer ne možete da se sastanete s njim u prvom kolu, kao što je to mogao Sten Vavrinka – istakao je Federer, a preneo je britanski „Ekspres“.

Đoković će se na startu US Opena, sastati sa Mađarom Martonom Fučovičem, dok bi sa Federerom mogao da igra u četvrtfinalu.

– Lepo je videti što se Novak vratio, a i Miloš (Raonić) igra dobar tenis. Sten mi se čini solidnim, kao i Nišikori. To su sve momci koji su nedostajali na turu poslednjih devet meseci i biće zanimljivo – dodao je Švajcarac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.