najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Poketino: Odigrali smo savršeno, poslali smo poruku

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino ocenio je da su njegovi igrači odigrali „savršeno“ u pobedi protiv Stouka, kao i da je tim poslao jasnu poruku da nije odustao od titule.

Totenhem je pobedio Stouk sa 4:0, čime je njegov tim smanjio razliku na pet poena za vodećim Lesterom, koji je odigrao 2:2 s Vest Hemom. Oba tima imaju po četiri utakmice do kraja.

Upitan posle meča u ponedeljak uveče da li misli da je Lester sada pod pritiskom, Poketino je odgovorio: „Ne znam, vrlo sam koncentrisan na naš tim i naš posao“.

„Ali, u fudbalu je sve moguće. Najvažnije je da je partija koju smo danas pokazali bila savršena. Ovo je bio veliki znak da smo tu, da čekamo i da se borimo“, rekao je Poketino za Skaj sports.

Hari Kejn je postigao dva gola u pobedi nad Stoukom, a pre utakmice je pokazao spremnost da lovi Lester tako što je na društvenoj mreži Instagram ostavio fotografiju čopora lavova.

„Mislim da je to dobro, jer to pokazuje kakva je grupa, kakav nam je tim – možemo da pobedimo, a možemo i da izgubimo, ali želja i strast koje pokazujemo i način na koji uživamo u igri je fantastičan. Zadovoljstvo je raditi sa njima“, rekao je Poketino.

Argentinski stručnjak pohvalio je Kejna i mladog Dele Alija, ali je istakao da ceo tim zaslužuje pohvale.

„Mislim da posle današnje partije ceo tim zaslužuje čestitke jer je ovo bio zajednički napor, a pristup utakmici i način igre bili su fantastični. I ne zaslužuju čestitke samo za danas, već za celu sezonu. Vrlo vredno su radili da bi došli do ovog trenutka u kome jure Lester. Ovo je naš san. Moramo da pokušamo i moramo da verujemo“, rekao je Poketino.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike