U trendu

Trinkijeri: Bili smo loši u svim segmentima

BEOGRAD – Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim bio loš u svim segmentima igre u poražu od Venecije u 6. kolu Evrokupa.

„Čestitam Veneciji. Zaslužili su pobedu, igrali su pametnije od nas. Nismo imali energiju. Bila je ovo noć gde smo pokušavali svašta, ali ništa nije išlo. Bili smo loši i odbrani i u napadu“, rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije posle meče.

Crno-beli su doživeli prvi poraz u Evrokupu, posle pet pobeda.

„Jedan italijanski fudbaler Đaluka Vijali, rekao je da onaj ko dobije utakmicu raduje se, a ko izgubi daje objašnjenja. Bili smo loši u svim segmentima, od toga kako pratiti utakimicu, čitati meč…Bila je sramota od utakmice. Mislim da jedna utakmica koja je bila loša ne sme da obriše sve što smo uradili. Ako smo pametni, shvatićemo poruku“, kazao je Trinkijeri.

On je istakao i da nije ljut na igrače, već da mu je žao zbog svega što je ekipa uradila u prethodnom periodu.

„Ovake utakmice se dese, imao sam ovakvih utakmica. Kao da smo se našli jutros da idemo na basket. Ovo nije slika naše ekipe. Nisam ljut, nego mi je žao. Igrači nisi zaslužili ovakvu utakmicu. Znam koliko smo bili loši, bio je izuzetan protivnik. Znamo gde želimo da idemo“, zaključio je Trinkijeri.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.