U trendu

U najboljem meču do sada – Novak u četvrtfinalu Rima

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u meču trećeg kola Mastersa u Rimu pobedio je Alberta Ramos-Vinjolasa. Đoković – Ramos-Vinjolas 6:1, 7:5.

https://twitter.com/fatoscakrca/status/997186864011513857

Novak Đoković odigrao je najbolji meč u 2018. godini i plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Rimu.

Novaku je bilo potrebno nešto manje od 90 minuta da završi posao i posle ovog susreta će biti veoma zadovoljan jer je sve, osim drop šotova i završnice, išlo kako je zamislio.

Dobro se kretao, lopticu udarao veoma čisto i rival, koji nije igrao nimalo loše, nije imao mnogo šanse da mu parira. U prvom setu je iskoristio prvu brejk šansu, a onda serijom došao do ekspresnih 6:1.

Na startu drugog dela je posustao na samo nekoliko poena, da bi, kada mu je Ramos-Vinjolas pomogao promašajima, brzo napravio veliki korak i činilo se da će rutinski privesti meč kraju. Ipak, pretrpeo je brejk, ali se već u sledećem oporavio i pokazao mentalnu stabilnost, prenose sportski mediji.

Sada greške nije bilo i do šestog trijumfa nad Špancem u isto toliko okršaja došao je iz drugog puta.

Đoković će se za plasman u polufinale boriti sa Japancem Keijem Nišikorijem, koji je deklasirao Filipa Kolšrajbera iz Nemačke – 6:1, 6:2. Taj meč biće repriza prvog kola Madrida u kojem je uspešniji bio naš predstavnik i neće početi pre 16 časova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.