najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mihajlović: Razočarana sam krađom, kazna 12 god zatvora

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović rekla je da je razočarana zbog krađe zaštitne ograde i poklopaca sa šahti na novom auto-putu Ljig-Preljina.

Mihajlović je dodala da je podjednako razočarana i zbog činjenice da “jedna domaća firma gradi put u Srbiji starom mašinom, a u inostranstvu novom”.

“Čekamo da policija utvrdi ko je ukrao ogradu. Krivične kazne za to su od dve do 12 godina zatvora. Svake godine se pokradu delovi ili ošteti infrastruktura u vrednosti od jedan do 1,5 miliona evra”, rekla je Mihajlović novinarima u Privrednoj komori Srbije i istakla da će firma koja je gradila put za sedam dana obnoviti ogradu.

Ona je dodala da se kradu i saobraćajni znaci sa puta Lajkovac-Ljig.

Na pitanje šta je Vlada Srbije uradila za 100 dana od formiranja Mihajlović je istakla da je urađeno 100 kilometara auto-puta, rehabilitovana pruga u dužini od 200 kilometara, potpisani ugovori sa Kinezima…, ali da će svaki ministar o tome podneti detaljan izveštaj.

Ona je rekla i da je sa Mađarima potpisan ugovor o plovidbi na Tisi, pa će posle 60 godina tom rekom moći da plove i drugi, a ne samo mađarski i srpski brodovi.

Autout Ljig-Preljina otvoren je za saoraćaj pre desetak dana i od tada je ukradena zaštitna ograda u dužini od dva kilometra i skinuti poklopci sa 20 šahti.

(Beta)

1 komentar
  1. Pedja

    male kazne, ubistvo u pokusaju, 20 sahti po 12 god za svaku, to bi vec bilo bolje 🙂 o ogradi da ne pricamo.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike