U trendu

Sajam zapošljavanja u Obrenovcu

BEOGRAD – U Sokolskom domu u Obrenovcu u petak, 19. aprila biće održan Sajam zapošljavanja, na kome će ponudu slobodnih poslova predstaviti 26 poslodavca, među njima i fabrika za proizvodnju automobilskih delova MEITA EU iz Bariča, koja traži 270 radnika za rad u livnici, mašinskoj obradi, kao i zavarivače i viljuškariste.

Poslodavci koji će ponuditi radna mesta na Sajmu zapošljavanje, naime, traže ukupno 534 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Među njima su, kako je saopštila Nacionalna služba za zapošljavanje, inženjeri tehnologije, veterinari, veterinarski tehničari, prodavci, mesari, vozači B, C i D kategorije, pomoćni radnici, električari, elektromonteri, bravari, pomoćnici bravara, radnici na održavanju, pravnici, saobraćajni tehničari, knjigovođe, inženjeri šumarstva, adminstrativni tehničari, vulkanizeri.

Poslodavcima su potrebni i farbari, mehaničari za hidrauliku, monteri gipsa, tesari, zidari, stolari, savetnici za osiguranje života, mašinski inženjeri, mašin-bravari, zavarivači, pomoćni građevinski radnici, operateri u livnici, operateri u mašinskoj obradi, viljuškaristi, konobari, barmeni, kuvari, radnici obezbeđenja.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Zvanično otvaranje Sajma zapošljavanja u Obrenovcu planirano je za 10 sati, kada će se posetiocima obratiti predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković i direktor beogradske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sajam zapošljavanje u Obrenovcu trajaće do 15 sati, a organizatori su Služba Obrenovac Nacionalne službe za zapošljavanje i Gradska opština Obrenovac.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike