U trendu

Beograd: Tokom noći povredjeno sedam osoba, od kojih tri u saobraćajnim nesrećama

Jutro u Beogradu obeležile su tuče u kojima su povredjene četiri osobe, dok su u saobraćajnim nesrećama lakše povredjene tri osobe.

Kako je agenciji Beta kazala portparolka Hitne pomoći Nada Macura dve osobe su povredjene u tuči koja se dogodila oko 4.30 na Trgu Politike, kada je jedan muškarac uboden u butinu.

U tuči koja se oko 4.20 dogodila kod Palate Albanija izboden je muškarac (27). On je najverovatnije povredio glavu i prevezen je u Urgentni centar.

Dva muškarca su povredjena u tuči koja se dogodila u Čika Ljubinoj ulici oko 4.15. Jedan muškarac uboden je u grudi, dok je drugi pretučen.

Macura je rekla da su svi zbrinuti, da im je stanje stabilno i da nisu vitalno ugroženi.

Jedan pešak je lakše povredjen kada ga je udario tramvaj u Karadjordjevoj ulici oko 23.15, dok je jedan muškarac lakše povredjen u saobraćajnoj nesreći koja se oko 22.20 dogodila u Husovoj ulici.

Dete je lakše povredjeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 21.00 na raskrsnici Ulice Vojislava Ilića i Kružnog puta.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 137 intervencija, a gradjani su najčešće tražili pomoć zbog povišenog krvnog pritiska, bola u grudima, pomoć su tražli i asmatičari, ali i ljudi sa povišenom temperaturom.

Hitna pomoć je apelovala da gradjani koji imaju temperaturu, virusne respiratorne i stomačne tegobe zovu telefonski broj za savete – 011/36 15 008.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.