U trendu

Beograd: U sedam saobraćajnih nesreća povredjeno 10 osoba

U sedam saobraćajnih nesreća koje su se dogodile tokom protekle noći u Beogradu povredjeno je 10 osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U udesu koji se dogodio noćas oko 2.00 u Ulici Vitezova Karadjordjeve Zvezde lakše su povredjene su dve žene i jedan muškarac.

Jedan muškarac je povredjen kada je oko 2.40 udario u semafor na raskrsnici Ulice Maršala Tolbuhina i Milana Jovanovića na Čukarici. On je zbrinut u Urgentnom centru.

Devojka (22) povredjena je na raskrsnici Ulice Vitezova Karadjordjeve Zvezde i Mirijevskog venca.

Pre ponoći u Beogradu su povredjena i dva prešaka. Žena (63) povredjena je nešto pre 22.00 na raskrsnici Ruzveltove i Ulice Kraljice Marije, dok je oko 20.00 u Ulici Mite Ružića povredjen stariji muškarac (75).

U saobraćajnoj sudaru nešto pre 21.00 muškarac (36) zadobio ortopedske povrede na raskrsnici Kružnog puta i Kumodraške ulice, a u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 19.40 povredjene su dve osobe, muškarac (26) i žena (24).

Hitna pomoć intervenisala je 138 puta, a najčešće su se javljali ljudi sa povišenim krvnim pritiskom, asmatičari i srčani bolesnici sa bolom u grudima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.