U trendu

Dečak se u bazenu borio za život: Niko ga nije primetio (uznemirujući video)

Šokantan video snimak prikazuje petogodišnjeg dečaka kako se davi u gradskom bazenu u Helsinkiju, a niko od drugih kupača ga ne primećuje. Dečak se nekoliko minuta borio da dođe do daha pre nego što je izgubio svest.

https://www.youtube.com/watch?v=LUOBdWeab7k

Korisnik koji je postavio ovaj video tvrdi kako je dečak ostavljen bez nadzora u bazenu, dok je njegova majka bila u sauni. Nema službene potvrde da se sve tako odigralo.

Srećom, dečaka su uspeli da ožive nakon što je jedna žena napokon primetila kako njegovo telo pluta. Navodno dečak nije pretrpeo teže posledice.

Na početku video snimka dečak pokušava glavu da izroni iz vode, ali mu ne uspeva jer nije dovoljno visok. U tom trenutku muškarac sa detetom stoji odmah ispred njega, ali ne primećuje da se dečak bori za život. Nakon toga je i jedna žena prošla pored njega i nije shvatila da mu treba pomoć.

Dečak je očajnički pokušavao da se uhvati za kraj bazena, ali vodena struja ga je konstantno udaljavala. Ostao je bez snage pa se onesvestio. Više od minuta trajala je agonija dečaka pre nego što ga je jedna žena konačno primetila i izvukla iz vode.

– Borio se za život u bazenu više od četiri minute i spašen je tek kada je njegovo beživotno telo doplutalo do nepoznate žene – stoji u objavljenom videa, a prenosi Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.