U trendu

Detalji otmice dečaka: Vezali ga lancima, ima povrede na licu i telu

Dečak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove je od sinoć je na bezbednom, 20 sati nakon što je porodica strahovala šta će se desiti sa njihovim sinom. Kada je izašao iz automobila kojim ga je dovezla policija, začuli su se jecaji i jauci roditelja kada su ga videli.

– Dete ima povrede na licu, ima i na telu, vratu, rukama, jer su ga vezivali lancima. Nije nigde isečen – rekla je za Telegraf.rs porodica dečaka.

Međutim, na svu sreću, dečaka niko nije tukao. Povrede je zadobio kada je shvatio šta se dešava, da će ga oteti. Tada je pokušao da pobegne od kidnapera, ali su ga oni savladali i odveli.

Na dečakovu sreću, policija je razotkrila napadače i uhapsila ih, a Petra spasila.

Kako prenose domaći mediji, dečak ne poznaje otmičare, ne zna ko su.

– Kada su ga dovezli sinoć u policijsku stanicu Petar nije bio uplašen. Otmičare nije prepoznao, zaista ne zna ko su – rekli su članovi njegove porodice.

Međutim, prema poslednjim navodima, plan za otmicu Petra skovali su njegovi drugovi. Po pisanju Blica, smatra se da iza otmice stoje njegovi drugovi koji su ga ucenili i da je on postao njihov dužnik.

Kako Blic nezvanično saznaje, smatra se da iza otmice stoje njegovi drugovi koji su ga ucenili i da je on postao njihov dužnik.

Da podsetimo, dečak je viđen poslednji put u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od tada mu se gubi svaki trag. Pre nestanka je poslao poruke bratu.

Petar je, prema rečima njegovog oca, neposredno pre nego što je nestao, bio u kontaktu sa bratom od koga je tražio da dođe po njega, a zatim je usledio i telefonski razgovor sa majkom. Ipak, pred sam prekid tog poziva, dečak je izgovorio: „Skidajte mi povez s očiju“.

Izveštač RTV iz Stare Pazove je naveo da je potraga za dečakom trajala oko 22 sata, da je poslednji put primećen u subotu oko 23.10 časova, kada ga je snimila sigurnosna kamera sa lokala pored kojeg je prolazio vozeći bicikl.

Petra Mitrovića (13) policija je pronašla u napuštenoj kući u naselju Belegiš.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)