U trendu

Horor u Engleskoj: Benzinom zapalio najboljeg prijatelja i uzeo njegov identitet (video)

Okrutni i nemilosrdni ubica mogao bi da završi u zatvoru do kraja života nakon što je ubio prijatelja, a delove njegovog tela stavio u kofer i uzeo njegov identitet, piše „Independent“.

https://www.youtube.com/watch?v=26Em3g9uv7Q

U oktobru prošle godine, Ming Jiang pozvao je bogatog investitora Jang Liu u svoj stan i ubio ga metodama koje još nisu u potpunosti jasne ni policiji ni tužiocima. Ubica je ostatke tela Liua bacio u kontejnere, leš stavio u kofer i izbacio ih na deponiji između Mančestera i Šefilda. Spaljeni ostaci su sledećeg jutra pronađeni.

Misleći da će izgledati da je Liu nestao, opsesivni kockar Jiang povukao je velike sume novca sa njegovog računa, pa čak i pokušao da proda njegov stan kako bi platio dugove u kazinu i nastavio da se kocka.

Jiang je uspeo porodici žrtve i njegovoj majci poslati poruku u Kinu predstavljajući se kao on. Čak je i benzin za spaljivanje tela platio njegovom kreditnom karticom. Nadzorne kamere su snimile njegove pripreme.

On je negirao ubistvo, ali ga je sud u Mančesteru proglasio krivim. Jiang je odbio da dođe na presudu, ali ga je sudija u odsustvu osudio na doživotnu kaznu zatvora, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.