U trendu

Jedna osoba povređena u pucnjavi

Stariji muškarac povređen je iz vatrenog oružja rano jutros u Beogradu, rekla je Tanjugu portaprol Hitne pomoći Nada Macura.

U pucnjavi, do koje je došlo u 04.08 časova u ulici Ovčanski put BB, 61. godišnji muškarac zadobio je okrznuće vrata, te je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

U Beogradu su rano jutros lakše povređena i dva mladića, stara oko 25 godina, najverovatnije u tuči koja je izbila između njih dvojice nakon saobraćajne nesreće, koja se dogodila u 05.29 časova u ulici Vodovodska, kod broja 31, te su odvezeni na VMA.

Još jedan muškarac (50) lakše je povređen u 06.25 časova kada mu se u automobilu otvorio vazdušni jastuk, posle saobraćajnog udesa na uglu Vojvode Šupljikca i Kajmakčalanske ulice, te je odvezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala je 92 puta, od kojih 18 na javnom mestu, a za pomoć su se najčešće javljali srčani i psihijatrijski bolesnici, hipertoničari, kao i osobe u alkoholisanom stanju.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom, a Hitna pomoć je intervenisala 149 puta, od kojih 46 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.