U trendu

Mesecima je oplakivao suprugu i na kraju priznao: ‘Ja sam je ubio’ (video)

Francuskinja Aleksia Daval pronađena je mrtva u oktobru prošle godine. Telo 29-godišnjakinje bilo je delimično spaljeno i ostavljeno u šumi u blizini grada Graj u Francuskoj. Njen suprug je, međutim, oplakivao i glumio ucveljenog udovca, sve dok nije otrkivena šokantna istina.

Džonatan Daval je najpre tvrdio da je Aleksia otišla da trči i da se nije vratila kući. U javnosti se pojavljivao sa njenim roditeljima roditeljima i održavao konferencije za novinare na kojima je plakao.

– Iz svakog pogleda i svake razmene reči, skupljamo snagu za dalje – govorio je on mesecima.

Međutim, njegov komšija je čuo kako se neko odvezao automobilom noć pre nego je Aleksia nestala. Istražitelji su pregledali Džonatonov automobil i zaključili da tragovi guma odgovaraju onima koji su pronađeni u blizini tela mrtve žene.

Na kraju je, pritisnut dokazima, 34-godišnji Džonatan priznao da je ubio svoju suprugu, ali tvrdi da je to bila nesreća i da mu je jako žao.

– Zadavio ju je, ali on nije kriminalac. U vezi su imali problema, u jednom trenutku izrečeno je puno previše reči i jednostavno nije mogao da se kontroliše – rekao je Duvalon advokat Randal Šverdofer.

Džonatan Duval je priznao da je delovao sam i tvrdi da on nije zapalio ženino telo. Sad ga čeka optužnica, piše News.com.au, a prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.