najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ošamario fudbalerku jer se radovala pobedi! (foto)

Dragan Čapelja, funkcioner Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina ošamario je mladu fudbalerku ŽFK Crvena zvezda i nadu našeg sporta Nevenu Miladinović (18), prenose beogradski mediji.

Napad se desio posle utakmice, kada je Čapelja revoltiran radovanjem mladih Zvezdinih fubalerki koje su pobedile sa 3:1, nasrnuo na nesrećnu devojku i iz sve snage je udario po licu. Na terenu Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ u novosadskom naselju Veternik policija je ubrzo uhapsila bahatog funkcionera, a protiv njega će biti pokrenut krivični postupak.

„Ovo je neljudski čin čoveka koji je na sebi imao čak i marker službenog lica. Udario je devojčicu koja je jedna od ubedljivo najdisciplinovanijih u timu, jedno nadasve uzorno dete, koje je tek napunilo 18 godina, odlikaša, reprezentativku Srbije, dete izuzetnih roditelja, Zvezdino dete“, saopštili su iz ŽFK Crvena zvezda.

Čapelja je u policiji priznao da je udario nesrećnu devojku, a kao razlog za to, naveo je njihovo radovanje. On nije bio raspoložen za razgovor.

„Mogu samo da kažem da je incidenta bilo, a drugo ništa nije bitno. Nemam daljih komentara na to. Bilo je provokacija sa njihove strane ali sada je sve rešeno“, izjavio je Čapelja.

Rukovodstvo ŽFK Vojvodina ogradilo se od svoj zaposlenog i uputilo izvinjenje Neveni Miladinović, njenoj porodici i ŽFK CZ.

1 komentar
  1. kepy

    Ošamario devojčicu, kada je takav mangup zašto ne nađe nekog ravnog sebi, nego to je siledžija.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike