Sergej Trifunović ispitan u tužilaštvu

Glumac Sergej Trifunović ispitan je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu povodom incidenta koji se između njega i Gorana Ilića dogodio u noći između 26. i 27. marta ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru.

Trifunović je u Palatu pravde došao u pratnji advokata, a ispred ga je čekao veliki broj novinara i fotoreportera.

Glumac je saslušan bez prisustva javnosti.

Trifunović je, kako saznajemo, rekao tužilaštvu da je Ilić njega prvi napao tako što ga je udario u predelu lica, (a što se vidi i na snimku), te da je nakon toga je došlo do guranja i rvanja, pa su pali obojica.

Dalje je naveo da je Ilić počeo da ga grize po prstima, i da je tada on njega gurao od sebe, pa ostavlja mogućnost da je tada Ilić zadobio mozda određene povrede.

Trifunović je takođe naveo da ima utisak da je Ilić bio pijan ili drogiran.

Tužilaštvo je najavilo da će saslusati krajem meseca sve svedoke koji su bili prisutni, odraditi veštačenja koja su neophodna i doneti nakon toga konačnu odluku povodom ovog incidenta.

Prilikom incidenta Trifunović je zadobio lake telesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući.

Mediji su tada preneli da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane nakon čega je glumca Ilić izujedao po šakama, dok je Ilić tvrdio da ga Trifunović tom prilikom izgrebao po licu.

(Tanjug)

Ostavite komentar