U trendu

Teška noć: Desetoro povređeno u pet saobraćajki

Deset osoba povređeno je u pet saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 23.55 časova na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Sinđelićeve ulice, povređena su dva muškarca, starosti od 40 i 50 godina, i prevezena na Odeljenje za neurologiju Urgentnog centra.

Tri osobe povređene su u 22.35 časova u saobraćajnoj nesreći u ulici 20. oktobar u Mirijevu, i odvezene na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“.

U udesu, do kojeg je došlo u 21.57 časova na autoputu za Zagreb, povređen je muškarac (30) i prebačen u Kliničko-bolnički centar „Zemun“.

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći u ulici Četvrta nova, kod broja 27, u Dobanovcima, i odvezene na Odeljenje za neurohirurgiju Kliničko-bolničkog centra „Zemun“.

Jedna žena (39) i muškarac (42) povređeni su u 19.27 časova u udesu u ulici 11. oktobra u Bečmenu, i prevezeni na Odeljenje za neurohirurgiju Kliničko-bolničkog centra „Zemun“.

Hitna pomoć intervenisala je prethodne noći 104 puta, od kojih 19 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, astmatičari i srcani bolesnici.

U Beogradu se juče dogodilo 12 saobraćajnih nesreća, od kojih su dve bile sa težom traumom, a Hitna pomoć je intervenisala 141 put, od kojih 58 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.