U trendu

U sudaru kod Niša povredjene dve osobe

U sudaru kamiona i putničkog vozila u selu Orljanu, na putu Niš-Doljevac, teško je povredjen Ž.S. (57) dok je njegova supruga V.S. (55) lakše povredjena, rečeno je danas Beti u Policijskoj upravi u Nišu.

Prema navodima policije, kamion sa prikolicom bugarskih registarskih oznaka kojim je upravljao bugarski državljanin udario je sinoć oko 22.00 u zaštitnu ogradu, a potom je na njega naletelo vozilo „nisan mikra“ u kome su se nalazili supružnici Ž.S i V.S.

U niškoj Hitnoj pomoći rekali su za Betu da je muškarac zadobio povrede grudnog koša i površne povrede glave, a žena površne povrede glave i kolena. Povredjeni su zbrinuti u Kliničkm centru Niš.

Uzroci nesreće još nisu poznati, ali se pretpostavlja da su joj doprineli klizav kolovoz i neprilagodjena brzina vožnje.

U Hitnoj pomoći rekli su i da je njihova ekipa sinoć oko 18.00 pružila pomoć mladiću (23) koji je u tuči uboden nožem u šaku. Povredjeni mladić je nakon ukazane prve pomoći prebačen u Klinički centar Niš.

U Policijskoj upravi kazali su da se utvrdjuju okolnosti u kojima je mladić povredjen.

Proteklog vikend u Nišu su se dogodile još dve tuče mladića, jedna u kafani, a druga u centru grada. U kafanskoj tuči lakše su povredjene tri osobe, a dve osobe su povredjene u tuči u centru grada.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.