U trendu

Umalo da je linčuju: Huligani napali srpsku atletsku šampionku na auto-putu! (video)

Iz dana u dan, iz meseca u mesec i strancima je jasno, o Srbima da se ne priča, da u ovoj zemlji pravdu u rukama drže huligani i razbojnici.

Ovim putem pozvala bih sve sportiste i prijatelje da budu primer drugima, da primene samokontrolu u ovakvim stresnim situacijama i pozovu policiju. Ova lica su pobegla sa mesta zlocina, gde su nam pretili zivotima, a policija trenutno obavlja svoj posao.STOP NASILjU!

Gepostet von Tatjana Mirković -Jelača am Sonntag, 11. Juni 2017

Srpska atletičarka Tatjana Mirković – Jelača umalo je linčovana na auto-putu kada su je na naplatnoj rampi napala dva besna muškarca.

Neverovatno je kako je naša šampionka u bacanju koplja uspela da ostane pribrana kada su je ovi huligani okružili i krenuli da joj uništavaju automobil.

Prvo su joj otkinuli oba retrovizora, a onda su, videvši da ne mogu da je se dočepaju, krenuli da je jure po naplatnoj rampi uz more psovki.

Pravo je čudo kako je Jelača izbegla horor.

„Ovim putem pozvala bih sve sportiste i prijatelje da budu primer drugima, da primene samokontrolu u ovakvim stresnim situacijama i pozovu policiju. Ova lica su pobegla sa mesta zločina, gde su nam pretili životima, a policija trenutno obavlja svoj posao. STOP NASILJU“, napisala je Tatjana Mirković – Jelača na Fejsbuku.

Najtužnije u celoj priči je da je Jelača baš danas pre ovog pokušaja linča osvojila zlatnu medalju u bacanju koplja (54,15 metara) na državnom prvenstvu u Kruševcu posle dve godine pauze.

Umesto da joj se narod klanja, njen je život bio na kocki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.