U trendu

Dačić: Nikolić da se časno povuče, niko ne ide za gubitnikom

Lider SPS Ivica Dačić poručio je danas aktuelnom predsedniku Tomislavu Nikoliću da se na vreme časno povuče, ili će, ističe, biti kandidat sa najmanje glasova u istoriji.

„Niko ne ide za gubitnikom“, rekao je Dačić na sednici Glavnog odbora stranke.

On je rekao da Srbija može ići samo napred i da niko ne želi da se vrati u prošlost.

„Ne bih da vam pričam da mi volimo da se vraćamo u prošlost, svi smo svedoci problema za vreme DOS vlasti, pljačkaških privatizacija i ekipe koja nas je gurnula u sve probleme. Oni su pokušali da prevare narod, posvađali se posle par meseci, ali su se opet svi ujedinili da sruše Miloševića. I tad se Nikolić kandidovao protiv Miloševića i osvojio taman onoliko galsova za koliko je Koštunica pobedio Miloševića“, podsetio je lider SPS.

Ne čudi ga, kaže, i ne bi se iznenadio da se Nikolić i sada kandiduje, ali socijalisti tu nemaju šta da kalkulišu: „Toma ili da se časno povuče ili će biti predsednik koji je osvojio najmanje glasova u istoriji. Tu nema sentimentalnosti. Svako ko se kandiduje protiv vas je vaš poltiički portivnik prema tome to treba da bude jasno i SNS. Zato mu savetujem da se dogovori sa Vučićem, jer on uživa najveću podršku naroda, svaka druga odluka je pogrešna“, zaključio je Dačić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.