Inicijativni odbor SzS za Kosovo i Metohiju traži zaštitu za Radu Trajković

Inicijativni odbor Saveza za Srbiju (SzS) za Kosovo i Metohiju zatražili su danas da se zaustavi orkestrirana prljava kampanja sadašnjeg državnog vrha i medija pod njegovim uticajem, kojoj je izložena predsednica Evropskog poreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković.

U saopštenju, Inicijativni odbor Saveza za Srbiju za Kosovo i Metohiju pozvao je nadležne da „izvrše bezbednosnu procenu“ i u skladu s tim obezbede slobodno kretanje i sigurnost Rade Trajković koja je po njihovoj oceni izložena prljavoj kampanji.

Tu kampanju, kako se u saopštenju navodi, prema patrioti i velikom borcu za srpske interese i opstanak Srba, sprovode oni koji su poslednjih godina čineći pogrešno ili ne čineći ništa ugrozili njihov opstanak, a suverenitet i teritorijalni integritet Srbije doveli u pitanje.

„Oni isti koji su crtali metu na Oliveru Ivanoviću sada se služe istim modelom, jer nisu zaustavljeni, i to isto čine sa Radom Trajković, ženom, majkom i naučnim radnikom koja je vaspitavala generacije na Medicinskom fakultetu“, navodi se u saopštenju.

(Beta)

Napišite komentar