U trendu

Jovanović (Narodna stranka): Umesto Kosova i metroa – fontane

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović kritikovao je danas najavu da će  Beograd dobiti 54 fontane i ocenio da je to besmisleno i nepotrebno.

Jovanović je kazao da je izjava gradskog menadžera Gorana Vesića da će Beograd, „na inicijativu Aleksandra Vučića“, dobiti 54 fontane, najnovija „manifestacija naprednjačkog ludila“.

„Umesto metroa, za koji su naprednjaci već prodavali karte u predizbornoj kampanji, Beogradjani će dobiti nova 54 nameštena tendera za besmislene i nepotrebne stvari, preko kojih će ekipa na vlasti izvlačiti novac iz džepa poreskih obveznika“, naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.

Prema Jovanovićevim rečima, Goran Vesić tako nastavlja naprednjačku politiku u Beogradu „skupo, a glupo“, koja Beogradjanima ostavlja rupu u džepu i kojom se pokušava prikriti da glavni grad ostaje bez aerodroma, metroa, glavne železničke stanice i svih poluga budućeg razvoja.

„Ali, pre svega, Goran Vesić mora da zna da on odgovara gradskoj skupštini, a ne Aleksandru Vučiću, jer Srbija nije Severna Koreja, a Beograd nije Pjongjang. U Ustavu Srbije i zakletvi predsednika pominje se odbrana Kosova i Metohije, a ne fontane i slična zasenjivanja prostote“, rekao je Jovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.