najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Na sajmu prehrambenih proizvoda u Moskvi 15 srpskih firmi

Medjunarodni sajam prehrambenih proizvoda PRODEXPO počinje danas u Moskvi, a na manifestaciji će se predstaviti 15 srpskih firmi.

Nastup srpskih privrednika na nacionalnom štandu Srbije organizuju Privredna komora Srbije i Razvojna agencijaSrbije, a sajam će trajati do 12. februara 2016. godine.

Učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih medjunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u Rusiji, regionu Zajednice nezavisnih država i šire, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu, navodi PKS.

PRODEXPO je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca.

U 2015. godini sajam je posetilo oko 55.000 posetilaca iz 97 zemalja, što je 4,2 odsto više nego u 2014. godini. Posetioci su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 2.300 izlagača iz 60 zemalja Evrope, Azije, Afrike, Amerike i Australije.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike