U trendu

U tri akcije uhapšeno petoro, zaplenjeno 17 kg marihuane

BEOGRAD, 18. novembra (Tanujug) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u tri odvojene akcije uhapsili su pet osoba zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili više od 17 kilograma marihuane, saopštio je danas MUP.

Prokupačka policija uhapsila je hrvatske državljanke K.J. (44) i P.B. (65), u čijem je vozilu, na Merdarama, pronađeno 20 vakumiranih paketa u kojima je bilo oko 11,5 kilograma marihuane.

Policija u Novom Sadu zaplenila je 3,5 kilograma marihuane i uhapsila G.N. (36) iz Srbobrana u čijoj kući je osim marihuane, pronašla i digitalnu vagicu za merenje, drobilicu, semenke indijske konoplje i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Policijski službenici Uprave granične policije i Policijske uprave u Subotici zaplenili su, na Graničnom prelazu Bački Vinogradi na izlazu iz Srbije, više od dva kilograma marihuane i uhapsili B.M. (30) iz Lajkovca i V.M. (49) iz Obrenovca.

Prilikom kontrole vozila „audi“ policija je iza zadnjeg sedišta otkrila devet paketa sa dva kilograma i 244 grama ove opojne droge.

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar