U trendu

Vlada SAD ne podrzava“veliku Albaniju“, ni promenu granica

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skat izjavio je večeras da ne zna šta je govorio Vilijam Voker, ali da zna da američka vlada ne podržava „veliku Albaniju“, niti promenu granica.

„Gospodin Voker je privatno lice i može da govori šta hoće. Ne znam šta je tačno rekao, osim što sam čuo za komentare medija. Ono što znam jeste da se američka vlada zalaže za stabilnost u regionu“, rekao je Skat novinarima u Beogradu.

Prema njegovim rečima, američka vlada ne podržava promenu granica, ne podržava ni „veliku Albaniju“, ni „veliku Srbiju“.

„Ona se zalaže za stabilnost i pomirenje među narodima u regionu“, poručio je Skat.

(Tanjug)

3 komentara
  1. Radoslav Radović

    Kad KiM i Krajinu vratite Srbiji i platite ratnu štetu i očistite radijaciju iz vode,zemlje i zraka(a to neće moći nikad niko) onda nema mijenjanja granica.Razvalite nas i otmete teritoroju najbogatiju resursima i proglasite je posebnom državom, dabi uzeli što vam treba i onda nema mijenjanja granica.Mizerno rezonovanje sa pozicije najgrublje sile.

  2. Dragan

    Da, licimuri!

  3. Slobodan

    Laže džukela. Kako ne podržava promenu granica a priznaje nekakvu državu Kosovu unutar Srbije i zalaže se za promenu postojećih i od UN priznatih granica. Koji licemeri.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike