U trendu

Vulin: Licemerne optužbe upućene Vučiću da mediji nisu slobodni

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ocenio je danas licemernim i ružnim optužbe Adrija medija grupe da su neki mediji prestali da prelistavaju u pregledu štampe strane lista Kurira po nalogu kabineta predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vulin je kazao da je ružno optužiti Vučića da mediji u Srbiji nisu slobodni, saopštilo je Ministarstvo.

„Vučića optužiti za diktaturu u zemlji u kojoj su sve dnevne novine, skoro bez izuzetka, i najgledanije televizije, apsolutno protiv njega, kao i najveći broj radio radio stanica, licemerno je i ružno i ta otvorena pisma nemaju kome da pišu i neka ih pišu drugima“, rekao je Vulin.

Vulin je kazao da se uvek vrše pritisci na Vučića kada treba da donese važne odluke, poput odluke o novom mandataru. „Odmah se pojave neki koji ga napadaju, optužuju za koje kakve gluposti, koji izmišljaju laži o njemu“, kazao je Vulin.

Vulin je rekao da se iz godine u godinu ponavljaju naslovne strane u kojima se pišu laži. „To je priča da je Vučić najzastupljeniji u medijima. Pa jeste najzastupljeniji, ali kako? Pogledajte naslovne strane kako je zastupljen. Pogledajte koliko mržnje i laži se izlije na njega i njegovu porodicu svaki dan“, kazao je Vulin.

Adria medija grupa ranije danas je objavila da su neki mediji u Srbiji po nalogu Vučićevog kabineta prestali da u pregledu štampe prikazuju naslovne strane lista Kurir, od kada su te novine počele da izveštavaju o navodnoj sprezi vlasti, navijača i Elektroprivrede u dobijanju unosnih poslova na tenderima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.