U trendu

Crna Gora na korak od opšteg haosa

U Crnoj Gori besni rat mafijaških klanova koji se preselio na gradske trgove i javne parkinge i odnosi žrtve i među nedužnima.

Pojedini mediji ističu kako je Crna Gora na korak do vanrednog stanja zbog poslednjih brutalnih likvidacija u centru Podgorice, što je nastavak višegodišnjeg sukoba dva zaraćena kotorska klana, škaljarskog i kavačkog.

Ubistvo Miloša Šakovića, bliskog škaljarskom klanu, dogodilo se u nedelju na punom podgoričkom trgu, a tada je stradao i nesrećni gost kafića Radivoje Jovanović (42). Dan ranije ubijen je Dražen Čađanović, kojeg povezuju s kriminalcima iz barskog klana, i to u eksploziji automobila u podzemnoj garaži u centru Podgorice. Tog dana ostavku su podnela tri visoka službenika crnogorske policije.

Posle krvavog obračuna mafije u glavnom gradu komšijske države, sazvana je vanredna sjednica Veća za nacionalnu bezbednost Crne Gore koje namerava da uspostavi specijalne timove za borbu protiv organizovanog kriminala.

Sukob kotorskih klanova počeo je 2014. godine i vezan je za pošiljku oko 300 kilograma kokaina iz Južne Amerike koja je stigla u špansku Valensiju.

5 komentara
 1. Radoslav Radovic

  U Gori Crnoj ima i crna i bijela mafija po ugledu na njihove gazde Amere.Noću su crni a danju su bijeli.Važno je da su u trendu sa Amerikom.A pištolji po potrebi mogu biti crni , bromirani,eloksirani i niklovani, zavisi od količine droge i ugleda gazde.Zemlja raskoši i blagostanja.Ako fali duvana ,zgrabi drogu to je u trndu.Ako imaš probleme ljuljni kokainku i sve ćeš riješiti u par minuta .Sve ravno do Dubrovnika.Ako te gone obuci pancirku i sjedi u mečku sa neprobojnim staklima i šibaj do prijatelja u Bondstil, popi dva viskija i obiđi javnu kuću, opusti se čovječe i ne brini.Za sve se brine glavni dasa iz teksasa.Gora Crna jest malena al je silno opremljena.

 2. Proslav ćirilično

  Šta se mi brinemo za crnogorsku mafiju, nek se ubijaju koliko hoće! samo ih ne puštati u Srbiju!

 3. C

  Tamo sad mnogi nose pancire i voze se u blindiranim kolima

 4. Anonimni

  milo care vrati nam pare

 5. B

  Volim taj crnogorski humor. Uspostavice specijalne timove za borbu protiv organizovanog kriminala?? Ti timovi, ako su stvarno to za sta se izdaju, morali bi prvo da uhapse Onog sto stalno nosi pancir i vozi se u blindiranim kolima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike