U trendu

Kome smetaju? Prijavili je policiji jer se u svom dvorištu kupala golih grudi

Žena (38) iz Kloštra Vojakovačkog kod Križevaca u Hrvatskoj, od vrućine je odlučila da se osveži u bazenu u sopstvenom dvorištu.

Na sebi je imala samo gaćice, a kako joj dvorište nije ograđeno i zaklonjeno od pogleda, nekog su uvredile njene gole grudi pa je pozvao policiju.

– Protiv gospođe je podnesena tužba zbog narušavanja javnog reda i mira i vređanja ili omalovažavanja moralnih osećanja građana. Ona je prijavljena od strane jednog komšije. Kupala se u svom dvorištu, koje je neograđeno, bez grudnjaka i smetala je drugim kompijama, a jedan od njih je i prijavio – izvestila je policija, prenosi RTL.

7 komentara
 1. goran manic

  Ona ima pravo da se skida i mi imamo pravo da ih gledamo… Ustvari, kad razmislim… Pripadam vrsti muškaraca koji bi MORALI DA IH GLEDAJU! Dakle, radi se o PRIRODNOJ PRINUDI! Sve eventualne primedbe uputiti Bogu!

 2. Annamaria

  Komsija bi gledao, ali mu je tesko jer ga podseca da nema nikakvu reakciju u sopstvenim gacama. Inace, ko bi bio lud da prijavi???? Mozda ipak komsinica a ne komsija?

 3. batamrca

  sta oni imaju da zaviruju u tudje dcvoriste

 4. dlugomir

  Moraće da ogradi dvorište.

 5. kojeimedadam

  Matori moralisti 🙄 Umesto da uživaju u lepoti pejzaža i blagodetima prirode.. 😀

 6. Nina

  U svom dvoristu , to nije javnost, vec njeno pravo… komsije ne moraju da gledaju ako im se ne svidja . Sad ce da pocnu i u kuci da nam zaveanjuju kako semo da se ponasamo. To je odma h trebalo biti odbaceno kao neosnovano !!!

 7. Blajbi

  Ona ima prava da u svom dvoristu seta gola, a komsije imaju prava da je ne gledaju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike