najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Muškarac koji je pregazio dve devojke pobegao u Srbiju

Sanjin Sefić, osumnjičen da je svojim vozilom kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu usmrtio dve devojke, pobegao je iz Bosne i Hercegovine i prešao u Srbiju.

Načelnik Sektora uniformisane policije MUP-a Kantona Sarajevo Mevludin Halilović saopštio je da je Sefić prešao granicu BiH i Srbije jutros oko 6.30 i uputio se uputio u nepoznatom pravcu.

Navedeno je da je u Srbiju prešao na graničnom prelazu Uvac.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak uveče život su izgubile 20-godišnja Edita Malkoč iz Bosanske Krupe i 21-godišnja Selma Agić iz Bugojna, studentkinje Filozofskog fakulteta.

One su u 21.40 prelazile na pešačkom prelazu kod Zemaljskog muzeja kada ih je automobilom, koji se kretao 100 kilometara na sat, udario Sefić, od ranije poznat pravosudnim organima.

Selma Agić je preminula na licu mestu, dok je Edita Malkoč preminula nekoliko sati kasnije od zadobijenih teških telesnih povreda.

Sefić je pobegao sa mesta nesreće.

Gradjani Sarajeva su i utorak uveče organizovali mirne proteste ispred Vlade Kantona Sarajevo i Zemaljskog muzeja, tražeći ostavke nadležnih.

Gradjani tvrde da policija i nadležni organi ne reaguju na večernje i noćne trke automobilima po gradu, koje ozbiljno ugrožavaju bezbednost gradjana.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike