U trendu

Sve spremno za prvi Montenegro Oktoberfest u Budvi

Festival piva „Montenegro Oktoberfest“ ove godine prvi put se održava u Crnoj Gori i to u metropoli turizma – Budvi, 21. i 22. septembra. Biće to prilika za sve posetioce da uživaju u raznovrsnim ukusima piva, ukusnim bavarskim kobasicama i kvalitnim muzičkim sadržajima.

Festival će u petak, 21. septembra u 19.30h otvoriti direktor Turističke organizacije opštine Budva – Mladen Franović, ambasador Nemačke u Crnoj Gori – Hans Ginter Matern i predsednik Opštine Budva – Dragan Krapović.

Nakon otvaranja, počinje zabava uz dobro pivo i bavarsku muziku koju će izvoditi orkestar Kredarica. Za dobru atmosferu  pobrinuće se i bendovi  Orthodox Celts, Bad Copy i Atomsko sklonište.

U okviru programa ove manifestacije oba dana biće održano i takmičenje u držanju krigli, a učesnike očekuju lepe nagrade.
Uoči početka festivala centar Budve „okupiraće“ mnogobrojna burad piva kao i devojke u tradicionalnim bavarskim nošnjama, koje će promovisati „Montenegro Oktoberfest“.
Prolaznici će imati priliku da pogledaju i izložbu „Oktobarfest na svim meridijanima“ na kojoj će biti predstavljene fotografije sa „Oktoberfesta“ –  od Minhena preko Brazila pa sve do Kine.
„Montenegro Oktoberfest“ je samo jedan u nizu dogadjaja i manifestacija koje je Turistička organizacija Opštine Budva pripremila za postsezonu, čiji je cilj da se stvori što prijatniji ambijent za sve turiste koji borave na budvanskoj rivijeri. S obzirom na uspeh i posećenost tih dešavanja, izgleda da leto u Budvi ne posustaje.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike