U trendu

Otmica od 200 evra: kidnapovao devojku da bi je zaprosio, u tome mu pomogao i policajac

Ženu staru 39 godina iz Kruševca su u noći između 16. i 17. januara kindapovala četvorica muškaraca, a suludi plan je smislio njen bivši dečko Dragan Jovanović.

Kako prenose beogradski mediji, on je angažovao dvojicu muškaraca, M.N. i B.J. kao i policajca u civilu N.S, koji su otišli kod devojke sa pričom da u Austriji ima kredit koji nije otplatila i da banka od nje potražuje 3.000 evra. Nakon ubeđvinja, ona je izašla iz kuće sa njima, a mladići su je strpali u automobil i na auto-putu kod Jagodine su je predali Jovanoviću.

Četvorica muškaraca i nesrećna žena su zajedno došli u Beograd, a nalogodavac je trojici otmičara dao 200 evra da podele međusobno. Njegov plan je bio da na nesvakidašnji način zaprosi devojku, ali kako ona nije pristala, ostavili su je zaključanu u kući. Ona je, srećom, sakrila mobilni telefon i pozvala policiju, koja je Kruševljanku spasila, a otmičari su juče saslušani u Osnovnom tužilaštvu u Kruševcu, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela – protivpravno lišenje slobode.

Svega 48 sati, nakon ove otmice, u četvrtak uveče, zbog zelenaškog duga od 1.500 evra trojica muškaraca kidnapovala su mladića S. M. (32).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar