najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Na Roštiljijadi se očekuje više od 700.000 posetilaca

Privredno – turistička manifestacija “Roštiljijada” biće održana od 31. avgusta do 6. septembra u Leskovcu a očekuje se da će tu manifestaciju ove godine posetiti više od 700.000 gostiju, najavili su organizatori.

Na konferenciji za novinare u Turističkoj organizaciji Srbije, organizatori te manifestacije su nagalsili da će majstori roštilja imati priliku da se predstave na oko 15.000 kvadratnih metara u centru grada, na 32 štanda i da učestvuju u takmičenjima u pripremanju specijaliteta sa roštilja.

Nakon ceremonije otvaranja i svečanog defilea, gosti će moći da uživaju u koncertu grupe Piloti u ponedeljak 31. avgusta, u utorak će nastupiti Pinkove zvezde, u sredu Van Gog, u četvrtak Miroslav Ilić, u petak grupa Legende, a u subotu nove zvezde Granda, rekla je predstavnica Turističke organizacije Leskovca, Tina Stojanović.

Prema njenim rečima majstori roštilja imaće priliku da se takmiče 3. septembra, a učenici ugostiteljskih škola dan kasnije.

Takođe, biće organizovano takmičenje u pravljenju velike pljeskavice i očekuje se da prošlogodišnji rekord od 56 kilograma bude nadmašen.

Na manifestaciji će se, pored domaćih, predstaviti i majstori roštilja iz Čačka, Knjaževca i Gornjeg Milanovca, kazala je Stojanović.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike