U trendu

Naslovna strana za subotu, 3. novembar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 11. novembra, pišu o malim boginjama i MMR vakcini, sudbini Komercijalne banke, lokalnim izborima u Beogradu, ali i budžetu za narednu godinu.

ALO – „Da li je Bujke pokrao RTS“ naslov je teksta u kome se navodi da je direktor javnog servisa Dragan Bujošević naveden kao producent serije „Senke nad Balkanom“. „Epidemija boginja se širi Srbijom“, o porastu broja obolelih od te zarazne bolesti.

BLIC – „Turci hoće da kupe Komercijalnu banku“, o tome da je predsednik Turske Edžep Tajip Erdogan najavio da je zainteresovan za Komercijalnu banku. „Istina o MMR vakcini i autizmu – strah bez osnova“, piše list. „Cimeru u zatvoru iščupali sve zube kleštima“, o zlostavljanju u Okružnom zatvoru u Novom Sadu.

VEČERNJE NOVOSTI- „Dodiku poštom javili da ga prisluškuju“, o tome da je Sarajevo ‘stavilo na mere’ predsednika RS Milorada Dodika. O odredjivanju termina za izlazak Velike Britanije iz EU „Dovidjenja Evropo, tačno 29. marta 2019. u 23.00“. „Jak udar na bosove iz klana ‘Amerika'“, o hapšenju osumnjičenih za trgovinu drogom u Novom Sadu.

DANAS – „Vučić je redak primer evropeidnog populiste“, naslov je intervjua sa istraživačem populističkih teorija na Univerzitetu Birmigem Danijelom Albertacijem. „Dvadeset firmi pojelo 24,4 milijarde“, o posledicama nesprovodjenja privatizacije državnih preduzeća. „Srbija nije obavezna da pozove misiju za lokalne izbore“, kaže portparol OEBS-a Tomas Rimer o zahtevu opozicionih stranaka da Oebs nadzire beogradske izbore. „Pavićević: Djilas može da pobedi u prestonici“, kaže za list bivši poslanik Vladimir Pavićević.

INFORMER – List na naslovnoj strani citira lidera radikala Vojislava Šešelja „SAD prave pakao u Srbiji“. O istrazi o ubistvu pevačice Jelene Marjanović „Zoran i Vladimir su terali Zoricu da laže“.

KURIR – „Pao novosadski Eskobar saradnik Čumeta i Kosmajca“, o hapšenju osumnjičenih za trgovinu drogom u Novom Sadu. „Putinov čovek nudio Trampu prostitutke“, list piše da je saslušan bivši telohranitelj američkog predsednika.

POLITIKA – „Javašluk na Koridoru 11“, o propustima na deonici autoputa od Uba do Lajkovca. „Dotacije poljoprivredi veće za 2,5 milijardi“, o budžetu za 2018. godinu. „Sećanje na žrtve Velikog rata“, o obeležvanju Dana primirja u Prvom svetskom ratu.

SRPSKI TELEGRAF – „Sorošev general vodi akcije po Srbiji“ naslov je teksta u kome se navodi da je pripremljen plan za rušenje Aleksandra Vučića s vlasti. „Jeremić pravi nedeljnik“, o tome da će lider Narodne stranke Vuk Jeremić pokrenuti sopstveni list čiji će urednik biti Olja Bećković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.