U trendu

Naslovne strane za 18. jul 2017. godine

Dnevne novine u izdanjima od utorka, 18. jula, najviše pažnje posvećuju poseti predsednika Aleksandra Vučića SAD-u, štrajku u Fijatu, kao i požarima u Crnoj Gori.

ALO  –  „Prekidajte štrajk ili svi propadosmo“, o štrajku u „Fijatu“ u Kragujevcu. „Pens ispratio Vučića do kola“, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića SAD-u i sstanku sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom.

BLIC  –  O ubistvima u centrima za socijalni rad i strahu u kojem su radili zaposleni u tim službama „Monstrum im pretio, oni svetovali da češće vidja sina“. O požarima i poplavama u Crnoj Gori i Grčkoj i nevoljama srpskih turista „Leto iz pakla“. O štrajku u Kragujevcu „Kraj štrajka ili će Fijat otići iz Srbije“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O požarima u Crnoj Gori „Srpski turisti od vatre bežali u more“. O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića SAD-u „Nećemo protiv SAD, ali Srbija mora da čuva samostalnost“. List prenosi izjavu Bogoljuba Karića koji o svom filmu kaže „Pravim audiciju za ulogu Dinkića“.

DANAS  –  O štrajku u Fijatu „Pritisak na štrajkače, obećanja više ne prolaze“. O poseti predsenika Srbije Aleksandra Vučića SAD-u i hoće li mu biti postavljeno pitanje na čijoj je strani „Amerikanci neće ni tražiti jasan odgovor“. Razgovor sa glumcem Slavkom Štimcem „Politika je bezobzirnost“.

INFORMER  –  „Amerikanci Srbiji nude Avione F-16!?“, o poseti predsednika Srbije SAD-u. „Od štrajka u ‘Fijatu’ zavisi 25.000 ljudi“, o štrajku u fabrici automobila u Kragujevcu.

KURIR  –  „Kriminal poreske uprave – Pravno nasilje!“, o blokadi računa Adrija medija grupe. „Djordjević: Zaposleni u Fijatu preteruju“, o izjavi predsednika sindikata EPS-a Milana Djordjevića za koji list navodi da je skandalozna. 

POLITIKA  –  Povodom Vučićeve posete SAD „Srbija očekuje najveće američke kompanije“. Razgovor sa direktorom Fronteksa „Naš oficir u Beogradu imaće diplomatski status“. „Džang: Kina je pouzdan partner Srbije“ , o poseti predsednika Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Džang Dedjijang.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Otac monstruma nije došao da sahrani unuka“, sahranjeni majka i četvorogodišnji sin ubijeni u Centru za socijalni rad u Rakovici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.