U trendu

Naslovne strane za 28. jul 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o hapšenju majke i brata od strica Luke Bojovića zbog navoda o „krvnoj osveti“, o članstvu Kosova u medjunarodnim organizacijama, kao i o aferi „curenja informacija“ u Švedskoj.

ALO  –  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za list da je siguran da se u Srbiji nikada na vlast neće vratiti  oni političari koji su sa tajkunima opljačkali državu – „Ne plašim se, niti ću odustati!“. „Bahati vozač udario ćerku Vlade Divca“ o tome da je u saobraćajnoj nesreći povredjena ćerka bivšeg košarkaša Vlade Divca.
 
BLIC  –  „Slikarka i bivša dekanka tražila krvnu osvetu“ – o hapšenju majke i brata od strica Luke Bojovića. „Za orkestre na svadbama plaćaćemo i autorska prava“ – o sve strožem poštovanju pravila za nastupe muzičara.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Majka Luke Bojovića spremala osvetu za sina“ o hapšenju Andjelke Bojović i njenog sinovca zbog navodno planiranja likvidacije Ratka Koljenšića u Nikšiću. „Sirotinji besplatno deli hleb“ o humanom gestu pekara iz Prijepolja. „‘Tiršova dva na 30.000 kvadrata“ o idejnom projektu nove dečije bolnice u Beogradu. „Zbog Srba smenjeni švedski ministri“ – povodom afere curenja podataka.

DANAS  –  „Er Srbija otpušta 30 radnika“ srpski avioprevoznik započeo racionalizaciju. „Članstvo Kosova u Interpolu dobro i za Srbiju“ o podeljenim mišljenjima u vezi sa ulaskom Kosova u medjunarodnu policijsku organizaciju. „Viljuškari stižu pred zgradu uprave“ o štrajku u fabrici „Goša“. „Promene u švedskoj vladi zbog IT skandala“ – o aferi curenja podataka.

INFORMER  –  Pod naslovom „Skandal – Sudije 54 dana tajno presudjuju Miškoviću“ list piše da većanje Apelaciong suda o presudi biznismenu Miroslavu Miškoviću kojom je osudjen na pet godina zatvora zbog utaje poreza traje od 2. juna.

KURIR  –  Programski direktor N1 Jugoslav Ćosić govori o pritisku predsednika Srbije Aleksandra Vučića na medije „BIA i Vučić pokušali da me cenzurišu“.

POLITIKA  –  „Andjelka Bojović negira plan da osveti ubistvo sina“ – o hapšenju majke i brata od strica Luke Bojovića. „Glume depresiju da bi otišli na bolovanje“ list piše o tome šta se dešava u lekarskim ordinacijama kada poslodavac ne odobri zaposlenom odlazak na odmor.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše da će Moskva uzvratiti ukoliko predsednik SAD Donald Tramp odobri nove sankcije protiv Rusije – „Putinov plan za uništenje Amerike“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar