U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 2. februar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 2. fubruar najviše pišu o stavovima političara i analitičara o „francusko – nemačkom planu“ i predstojećoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da Amerikanci stežu obračun oko vlasti u Prištini, u tekstu pod naslovom „Šest kazni Kurtiju ako ne formira ZSO“. List piše o zahtevu Kijeva Vašingtonu, u tekstu „Traže rakete da gadjaju i mete u Rusiji“.

DANAS – „Vučić već prihvatio plan“, navodi list, prenoseći stavove analitičara o, kako su naveli, dvodnevnoj sednici Skupštine Srbije o evropskom planu za Kosovo. List piše o infekcijama koje dominiraju u prethodne dve sedmice, u tekstu pod naslovom „Haraju grip, respiratorni virus i korona“.
ALO – „Atentat na Vučića osmišljen u Crnoj Gori“, list piše o svedočenju svedoka saradnika na suđenju krimilanlnoj grupi Veljka Belivuka.

BLIC – „Došao po kilo krompira, vratio se sa tri miliona evra“, o dobitniku loto „sedmice“ za koju je listić uplaćen na pijaci u beogradskom naselju Banovo brdo.

INFORMER – „Vučić: Uzvratiću udarac lažnim patriotama“, o predstavljanju izveštaja o pregovorima sa Prištinom u Skupštini Srbije kome će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

KURIR – Predsednik Srbije povodom izjave svedoka saradnika na suđenju Belivukovoj grupi „Znali smo da je snajper Belivukovog klana bio za mene!“.

NOVA – “ Srbi sa KiM se boje da smo ušli u završnu fazu predaje Kosova“, kaže poslanik „Ujedinjenih“ u Skupštini Srbije Slaviša Ristić. List piše da je posle protesta farmera postignut dogovor sa Vladom, u tekstu pod naslovom „Mleko neće poskupeti“.

POLITIKA – O stavovima opozicionih stranaka, uoči sednice Skupštine Srbije o Kosovu, u tekstu pod naslovom „Opoziciono nejedinstvo pred sednicu o Kosmetu“. List piše da su predsednici Srbije i Bugarske Aleksandar Vučić i Rumen Radev otvorili radove na gasnom interkonektoru, u tekstu pod naslovom „U najtežem vremenu sloga potrebnija nego ikad“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić: U atentat snajperom uključene strane službe“, povodom izjava iznetih na suđenju Belivukovoj kriminalnoj grupi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.