U trendu

Naslovne strane za nedelju, 13. februar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 13. februar, pišu o zaoštravanju krize u Ukrajini, odlikovanjima povodom Dana državnosti Srbije i drugim temama.

ALO – O rusko-ukrajinskoj krizi „Strane diplomate beže iz Ukrajine“. Direktorka Instituta za onkologiju Danica Grujićić govori za list „Podržavam SNS zbog ulaganja u zdravstvo“.

BLIC – „‘Specijalci’ okupirali Balkan“, list piše da su Sjedinjene Američke Države, Evropska unija i Velika Britanija poslale u region iskusne diplomate koje su posredovale u rešavanju konflikata na Balkanu. Intervju sa predsednikom frakcije Pokreta za obnovu kraljevine Srbije Vojislavom Mihailovićem „Partijska knjižica ne sme biti važnija od diplome“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o dobitnicima odlikovanja za Dan državnosti Srbije „Priznanja Ilarionu, ‘djeneralu’, Dudi, Depu, Lazanskom“.

KURIR – Ministar finansija Siniša Mali govori za list „Srbija je broj jedan u Evropi po stopi privrednog rasta“.

POLITIKA – U temi nedelje o održavanju nastave u vreme epidemije korona virusa „Simulacija obrazovanja“. List piše o zaoštravanju krize u Ukrajini „Bela kuća kaže da ‘zna’ datum ruske invazije“.

SRPSKI TELEGRAF – „RTS u prenosu priznao Kosovo“, list piše o greški koja je napravljena u programu javnog servisa. Povodom pisma lidera Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa predsednicima najviših sudskih instanci zbog izricanja izuzetno niskih kazni za medijsko izveštavanje kojim se povredjuju nečija prava list piše „Djilas od sudova traži da pogase medije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.