U trendu

Naslovne strane za nedelju, 24. novembar 2019. godine

Dnevni listovi izdanja za 24. novembar na naslovnim stranama pišu o preporukama iz nacionalnog izveštaja o inkluzivnom obrazovanju i drugim temama a najavljuju nekoliko intervjua.

POLITIKA  –  List piše o preporukama iz nacionalnog izveštaja o inkluzivnom obrazovanju u Srbiji „I srednje obrazovanje da bude obavezno i besplatno“. „Hirurg kojeg poziva čitav svet“, intervju sa predsednikom Evropskog udruženja za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Milomirom Ninkovićem.

BLIC  –  „Ispovest pokretača protesta“, intervju s jednom od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ Jelenom Anasonović. List piše o dosijeu Slobodana Milutinovića Snajpera, pod naslovom „Diler droge se „skrasio“ u FK Kabel“.

ALO  –  List piše o svadji tokom gostovanja na televiziji „Pink“ izmedju predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, funkcionerke Zavetnika Milice Djurdjević Stamenkovski i predsednika Srpske desnice Miše Vacića „Umalo tuča u studiju ‘Pinka'“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Sa Rusijom nas niko neće posvadjati“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o odnosima Srbije i Rusije nakon afere o navodnom vrbovanju srpskih službenika od strane ruskih agenata.

KURIR  –  Intervju predsednika Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića „Srpsku elitu čini polusvet“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.