U trendu

Naslovne strane za sredu, 5. februar 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 5. februar, pišu o ubistvu mladića u Velikoj Plani, novom kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju, dešavanjima u Crnoj Gori, protestima „Za čist vazduh“ koji su najavljeni u više od 20 gradova u Srbiji i o drugim temama.

ALO – „Milo plaši narod oklopnim vozilima“, list piše o napetostima u Crnoj Gori povodom donošenja Zakona o slobodi veroispovesti.

BLIC – „Djoković može do 25 grend slemova“, analiza o šansi da prvi teniser sveta Novak Djoković prestigne Rodžera Federera po broju osvojenih grend slem turnira. „Šta misle gradjani Srbije o dogadjajima u Crnoj Gori“, istraživanje o dešavanjima u Crnoj Gori.

DANAS – „Danas širom zemlje protesti za čist vazduh“, o protestima u više od 20 gradova. „Vučić govori sve što o opoziciji ‘peva’ Bucke“, o pesmi u kojoj reper Bucke kritikuje opoziciju.

INFORMER – „Mladića tukli do smrti posle svadje u klubu“, list piše o prebijanju 18-godišnjeg mladića u Velikoj Plani, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

KURIR – „Šta je sledeće“, list piše o dešavanjima u Crnoj Gori povodom protesta zbog donošenja Zakona o slobodi veroispovesti.

VEČERNJE NOVOSTI – „Šetaju oklopnjake da uplaše vernike“, o vozilima crnogorske policije na ulicama Podgorice. „Mladića mučki tukli do smrti“, o ubistvu u Velikoj Plani.

POLITIKA – „Sme li Aljbin Kurti da odbije Ričarda Grenela“, list piše o novom kosovskom premijeru Kurtiju i njegovom odnosu sa Sjedinjenim Američkim Državama. „Ljutnja i bes su zamena za tugu“, intervju sa glumicom Jelisavetom Sekom Sablić.

SRPSKI TELEGRAF – „Policija saslušava Zoranu“, list piše o hapšenjima bliskih saradnika ministarke saobraćaja i gradjevinarstva Zorane Mihajlović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.