U trendu

Naslovne strane za utorak, 28. januar 2020. godine

Dnevni listovi izdanja od utorka pišu o posledicama koronavirusa, o pogibiji slavnog košarkaša Kobija Brajanta, sporu Telekoma i Junajted grupe i o dešavanjima u Crnoj Gori izazvanim usvajanjem Zakona o slobodi veroispovesti.

BLIC  –  „Presuda Jutki krajem februara?“ nastavlja se sudjenje Milutinu Jeličiću optuženom za seksualno uznemiravanje. Pod naslovom „170 Srba traži evakuaciju iz Kine“, list piše povodom pojave koronavirusa.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Leteli 300 na sat pre udara u brdo“, o pogibiji Kobija Brajanta. „Cigarete skuplje 10 dinara“, o poskupljenju koje će krenuti 3. februara.

ALO  –  „Milovi huligani prebili Srbe“, o dešavanjima u Crnoj Gori izazvanim usvajanjem Zakona o slobodi veroispovesti.  „Srbi pomešali kijavicu i koronavirus“, list piše o novom virusu iz Kine.

DANAS  –  „Kobi je nosio magiju“ o pogibiji Kobija Brajanta. Pod naslovom „Da li se režim plaši ‘kampanje’ sa TV N1“ o sporu Telekoma i Junajted grupe. „Hoćemo Srbiju koja se ne mrzi“, autorski tekst lidera Pokreta snaga Srbije Sergeja Trifunovića.

INFORMER – „Pilot kriv za smrt Kobija“, o pogibiji bivšeg košarkaša Kobija Brajanta. „Narod protiv Milovog zuluma“, o protestima u Crnoj Gori zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.

KURIR – „Više od 100 Srba moli, izvucite nas iz Kine“, o koronavirusu. Pod naslovom „Vučić okupio državni vrh“, list piše da je zbog situacije u regionu predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao hitan sastanak.  

POLITIKA – „Ne treba strahovati od kontakta sa Kinezima“, povodom pojave koronavirusa. U februaru će biti raspisan tender za novog izvodjača radova piše u tekstu „Nacionalna banka matičnih ćelija čeka graditelja“.

SRPSKI TELEGRAF – „Kako na aereodromu otkrivaju kineski virus“ – o novom koronavirusu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.