U trendu

Naslovne strane za utorak, 5. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od 5. novembra pišu o predlogu budžeta za 2020. godinu, o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa specijalnim izaslanikom državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom, ubistvu vodja navijača Partizana i drugim temama.

ALO  –  „Oštri rezovi u SNS, na listi mladi i neukaljani“, o planovima predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića za predstojeće izbore. Izjava muža pevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena 2016. godine u beogradskom naselju Borča, Zorana Marjanovća uoči sudjenja: „Dosta sam ćutao, sve ću da otkrijem“.

BLIC  –  „Jutka svoje direktore zvao za svedoke“, o nastavku sudjenja bivšeg predsednika opštine Brus za seksualno uzmnemiravanje.

KURIR  –  „Dvoje poginulo u tornadu, troje dece povredjeno“, o nevremenu koje je juče zahvatilo Indjiju. „Nastavak dijaloga sa Prištinom za dva meseca“, o sastanku Vučića i Palmera.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon susreta sa Palmerom „Nemoguće naterati Srbiju da gazi sebe“. „TV taksa skuplja za 35 dinara“, o poskupljenju pretplate za javni servis koja je najavljena od 1. januara 2020. godine.

DANAS  –  „Mrkonjić: Hajka na SPS je stereotipni početak izborne kampanje SNS“, intervju sa predsednikom SPS-a Milutinom Mrkonjićem. „Manje novca za vojsku, više za policiju i plate“, o predlogu budžeta za 2020. godinu.

POLITIKA  –  „Rat narko-klanova kosi vodje navijača“, intervju sa kriminologom Dobrivojem Radovanovićem. „Izvoz u Kinu ove godine porastao 215 odsto“, o saradnji Srbije sa Bankom Kine i pozivu premijerke Srbije „Huaveju“ da zakupi deo data-centra u Kragujevcu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.