U trendu

Opština Palilula nagradila najbolje osnovce i srednjoškolce

BEOGRAD – Opština Palilula nagradila je danas tablet računarima vukovce, a đake generacije letovanjem na grčkom ostrvu Krfu iz svih osnovnih i srednjih škola u opštini.

Na svečanosti u Ustanovi kulture „Vlada Divljan“ najboljim učenicima iz 17 osnovnih i pet srednjih škola poklone je uručio zamenik predsednika opštine Palilula Darko Paunović, koji je rekao da ta opština treću godinu zaredom na kraju školske godine nagrađuje vukovce i đake generacije.

„Ove godine 223 učenika dobilo je tablet računare, a za đake generacije iz svih 17 osnovnih škola pripremili smo poklon iznenađenje – letovanje na Krfu u trajanju od 15 dana“, rekao je Paunović i dodao da se opština Palilula trudi da iz godine u godinu izdvoji što više sredstava za poklone najboljim đacima.

Paunović je istakao da su pokloni znak pažnje kojim opština Palilula želi da pokaže da misli na najbolje učenike i da poštuje njihov trud i rad.

Nagrađeni učenici, iza kojih su godine truda i zalaganja, kažu da im pokloni opštine Palilule predstavljaju podstrek da se i u nastavku školovanja trude i postižu najbolje rezultate.

Osim đaka, svečanoj dodeli poklona prisustvovali su i njihovi roditelji, nastavnici i direktori škola.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.