U trendu

Otac kog nijedno od petoro dece nije želelo da prihvati završio u – zatvoru!

Priča o sredovečnom S. Đ., ocu petoro dece iz Vranja koga niko nije želeo da preuzme iz bolnice, pa je morao da bude smešten u Prihvatilište za stara i napuštena lica, dobila je neočekivani preokret.

Naime, kako prenose „Večernje novosti“, ovaj 63-godišnjak je u četvrtak po podne uhapšen i upućen na izdržavanje tromesečne zatvorske kazne.

– Reč je o poternici za izdržavanje zatvorske kazne od tri meseca zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti – rekli su u policiji za „Novosti“.

S. Đ. je najpre lečen na internom odeljenju, a zatim na infektivnom odeljenju vranjske bolnice. Potreba za njegovom hospitalizacijom je realno prestala pre nekih mesec dana, ali on nije imao gde. Zbog toga je početkom februara pokrenut postupak da se zbrine, iako nije imao nikakvu dokumentaciju. Njegova deca su izjavila da ne žele da se staraju o njemu, zbog čega je Centar za socijalni rad podneo krivične prijave protiv njih i naložio smeštaj.

Prema nezvaničnim informacijama, njegova deca nisu želela da preuzmu brigu o njemu jer im je godinama pravio brojne probleme. Reč je o čoveku koji je navodno i ranije bio u zatvoru, iza sebe ima nekoliko brakova, a navodno je maltretirao svoje bivše supruge koje su u više navrata vraćale njegove dugove.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike