najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Prostitutke iz parka: Migranti nam teraju klijente

Prostitutke koje godinama čekaju svoje mušterije u parku kod glavne autobuske stanice u Beogradu kažu da su im migranti rasterali sve klijente.

“Otkako su ovi Arapi počeli da dolaze i naseljavaju se sa porodicima ovde, mi smo proterane iz parka u kom smo decenijama nesmetano radile. Zauzeli su sve klupe i po celom parku raširili svoje šatore. Stare mušterije ne svraćaju više, a mi samo uzalud stojimo ovde na kraju parka, ne radeći ništa. Većina nas uopšte i ne dolazi. Ako ova nevolja potraje još koji dan, mi nećemo imati šta da jedemo” rekla je Maja (40) koja u ovom parku radi već 14 godina, a među prostitutkama je poznat kao „ljubavni park“.

“Besne smo i u beznadežnoj situaciji. Ne mrzimo mi ljude druge vere, nacije i boje kože, ali oni su stranci, a mi domaće. I na taj park imamo pravo više nego oni”, kaže Maja, a prenosi domaća štampa.

Njena koleginica, vremešna i istetovirana, kaže da su se sve mušterije verovatno prebacile na Plavi most.

“Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju, a mislim da odlično znaju čime se bavimo”, kaže ona.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike